Vásárlólista
- báránycomb
- sárgaborsó
- sárgarépa
- 1 kg báránycomb
- 8-10 szem feketebors
- 2-3 evőkanál sárgaborsó
- 2 szál sárgarépa
- 1 petrezselyemgyökér
- 2 közepes fej vöröshagyma
- 1 póréhagyma
- só
A mártáshoz:
- 3 dl húsleves
- 1 kávéskanál mustár
-
1 evőkanál ecet
- 4-5 szem kapribogyó
Eltávolitůas hozzávalók- tarja
- zöldpapnka
- paradicsom
- 20 dkg főtt tarja
- 8 zöldpapnka
- 8 közepes nagyságú paradicsom
- 3 tojás
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- törött feketebors
- 2-3 evőkanál olaj
Eltávolitůas hozzávalók