Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Jogi nyilatkozat

1. Az Etelreceptek.hu oldal használatához semmilyen regisztráció nem szükséges.

2. Az Etelreceptek.hu oldalon megadott adatokat (e-mail címeket és neveket ) harmadik személy részére nem szolgáltatunk ki.

3. A weboldalunkon található receptek ingyenesen használhatóak.

4. Amennyiben olyan tartalmat talál oldalunkon, mely jogi érdekeket sért vagy nem megfelelo, akkor azt a Kapcsolat menüpont alatt jelezheti.Az üzemelteto a törvény, a portál, valamint a felhasználók, látogatók érdekeit szem elott tartva cselekszik a tartalmak eltávolításáról ill. módosításáról . Ezen tartalmak eltávolításáról az üzemelteto nem köteles sem elore, sem utólag értesíteni annak tulajdonosát!

5. Szolgáltatásaink olyan kapcsolódási pontokat (linket) tartalmaznak, amelyek más szolgáltatók oldalaira vezetnek. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért az üzemelteto sem erkölcsi, sem anyagi felelosséget nem vállal.

6. Az Etelreceptek.hu tulajdonosa a receptekben előforduló hibákért vagy az elkészítés során adódó károkért és egészségkárosodásért felelosséggel nem tartozik.

7. A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegu. A portálon olvasott tanácsok, információk felhasználása kizárólag a felhasználó felelosségi körébe tartozik, az egészséget, életmódot érinto tanácsok tekintetében ajánlott a háziorvossal vagy más szakértovel való konzultáció.

8. A portált igénybevevo felhasználó elfogadja, hogy a portál oldalain reklámanyagok jelennek meg. Az üzemelteto a portál oldalain megjeleno ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében minden felelosséget kizár.

9. Az üzemelteto fenntartja a jogot, a portál bármely részének, tartalmának módosítására, átdolgozására, illetve azok elérhetoségét korlátozhatja vagy megszüntetheti. A portál forráskódja - beleértve grafikai megjelenését és szerkezeti felépítését - az üzemelteto tulajdonában áll.Az oldal részletei letölthetoek, illetve kinyomtathatóak otthoni, nem keresekedelmi célú felhasználásra. A weboldal azonban sem részben ,sem egészben nem másolható, módosítható, terjesztheto vagy értékesítheto az üzemeltető elozetes és írásos beleegyezése nélkül.

10. Az üzemelteto nem vállal sem anyagi , sem erkölcsi felelosséget az oldalakon a felhasználók által elhelyezett információkért, azok származásáért, helyességéért vagy valóságtartalmáért.

11. A felhasználói tartalmakért és a szolgáltatás használatáért - ideértve a tartalom által okozott vagy azzal összefüggésben felmerülő minden vagyoni vagy nem vagyoni kárt és jogsérelmet - kizárólag a szolgáltatást használó felhasználó tartozik felelosséggel. Amennyiben a szolgáltatás használata során a felhasználó részéről jogsértés történik (ideértve úgy a jogszabályok, mint harmadik személyek jogainak megsértését) – s ezért bármely hatóság eljárást indít – annak minden következménye a felhasználót terheli.A felhasználó vállalja,hogy az üzemeltető által megkövetelt minden intézkedést megtesz az üzemeltető jóhírének megóvása érdekében.A felhasználó köteles az üzemeltetőnek megtéríteni minden olyan kárt,vagyoni hátrányt,költséget amely az üzemeltetőt a felhasználó bármely jogellenes magatartásával kapcsolatban éri.

12. Külso hirdeto cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat -ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról- annak érdekében, hogy megfelelo (és Önt érdeklo) hirdetéseket biztosíthassanak. Nem használhatják fel azonban az ön nevét, e-mail címét vagy telefonszámát.

13. Ezen nyilatkozat elfogadása a weboldal használatának feltétele, amelyet minden felhasználó a portál használatbavételével tudomásul vesz. A portál üzemeltetőjének joga van jelen jogi nyilatkozat módosítására. A módosítást követoen a portál használata a szabályzat módosításának elfogadását jelenti.