Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Francia Saláta

Magyar saláta.

Kategória:
saláták
Ország:
magyar
Főre:
6

groen_arrowHozzávalók

  • burgonya
  • fehérrépa
  • zöldborsó
  • 60 dkg főtt és apró kockákra vágott burgonya
  • 40 dkg apró kockákra vágott fehérrépa
  • sárgarépa
  • zeller
  • 2 apró kockára vágott alma
  • 15 dkg előfőzött zöldborsó
  • 2 tojássárgájából készült tartármártás
  • 2 apró kockára vágott savanyú uborka
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A jó puhára főtt zöldséget miután szitán lecsorgattuk és teljesen szárazon, a burgonyával, almakockákkal és az uborkával elvegyítjük, erre öntjük a kész tartármártást.

Jól összekeverjük s egy kis sóval és citromlével ízesítjük.

A francia salátát húsok mellé, hideg tojásokhoz, halételekhez adhatjuk és tojásszeletekkel vagy citromkarikákkal díszítjük.

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2007-12-28 07:34:40

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá