Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Olasz nyúlpecsenye

Finom olasz nyúl pecsenye recept.

Kategória:
húsok
Ország:
olasz
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • nyúlgerinc vagy comb
  • gomba
  • száraz fehér bor
  • 1,5 kg nyúlgerinc vagy comb
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1-2 gerezd fokhagy­ma
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 kis doboz paradicsompüré
  • 20 dkg gomba
  • 2 dl száraz fehér bor
  • törött feketebors
  • késhegynyi ba­bérlevélpor
  • kakukkfű vagy 1 ágacska roz­maring
  • tej
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Olasz nyúlpecsenye recept elkészítése a nyúlhúst nagyobb darabokra vágjuk, sós tejbe áztatjuk, majd leitatjuk róla a tejet. Az olajon megpirítjuk a hagymát átsütjük rajta a nyúldarabokat és a fűszereket meg a paradicsompürét hozzáadva felengedjük borral. Puhára pároljuk, ha a leve lefő öntünk alá vizet. Végül beletesszük a karikára vágott gombát és azzal még 5 percig pároljuk.

groen_arrowExtra

Beküldte: Anna - Datum: 2010-02-24 15:37:13

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá