Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Pörkölt Ponty

Magyar halétel.

Kategória:
halételek
Ország:
magyar
Főre:
0

groen_arrowHozzávalók

  • ponty
  • vöröshagyma
  • lecsó
  • 2 kg ponty
  • 20 dkg vöröshagyma
  • 10 dkg zsír vagy olaj
  • 25 dkg zöldpaprika
  • 20 dkg friss paradicsom
  • 15 dkg lecsó.
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A pontyot megtisztítjuk, feldaraboljuk és besózzuk. Az apróra vágott hagymát zsírban megpirítjuk, meghintjük pirospaprikával és kevés vízzel feleresztjük. Hozzáadjuk a negyedekre vágott zöldpaprikát, a gerezdekre vágott paradicsomot és felforraljuk. A pontydarabokat zománcozott tepsibe rakjuk, ráöntjük a pörköltIevet és sütőben, öntözgetés közben, készre pároljuk.

Ha ízlett a Pörkölt Ponty kóstolja meg a finom Halászlét is!

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2007-10-06 20:37:19

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá