Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Zöldborsós Csirke

Magyar csirkés étel.

Kategória:
csirke húsok
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • csirke
  • zöldborsó
  • tejszín
  • 1 kg csirke
  • olaj vagy zsír
  • 50 dkg zöldborsó
  • petrezselyem
  • 3 dkg liszt
  • 1 dl tejszín
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A darabokra vágott csirkét serpenyőben olajjal vagy zsírral megpirítjuk.

Azután a kifejtett zöldborsót a csirkével együtt lábosba tesszük, megsózzuk, felengedjük vízzel és puhára pároljuk.

Világos rántással, amelybe finomra vágott zöldpetrezselymet is teszünk, sűrítjük a levét.

Tejszínnel ízesítjük.

Ha ízlett a zöldborsós csirke kóstolja meg a finom rizses csirkét is!

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2007-12-02 20:01:47

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá