Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Pirított libamáj

Finom libamáj recept.

Kategória:
szárnyas ételek
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • libamáj
  • zsír
  • majoranna
  • 32 dkg libamáj
  • 6 dkg zsír
  • 8 dkg hagyma
  • 3 g bors
  • 1 g majoranna
  • 1 g paprika
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Pirított libamáj elkészítési módja a libamájat vékony csíkokra vágjuk. A hagymát apróra vágjuk és zsíron megpirítjuk, ehhez hozzáadjuk a csíkokra vágott libamájat, megfűszerezzük és hirtelen megpirítjuk.

Párolt rizzsel vagy főtt sós burgonyával tálaljuk.

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2009-08-20 12:07:49

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá