Gáztepsiben piskótát sütünk: 6 tojás fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük.Közben apránként beleszórunk 15 dkg cukrot,1 cs.vníliát.A tojássárgákat egyenként a habhoz adjuk,végül beleszitáljuk és lazán beleforgatjuk a 15 dkg lisztet a sütőporral.(Ha megsült ,kiborítjuk,megfordítjuk és hűlni hagyjuk.Ha teljesen kihűlt ,visszatesszük a tepsibe.)
2,5 dl őszibaracknektárban elkeverünk 3 cs.vanília pudingport és 10 dkg kristálycukrot,majd hozzáadjuk a 7,5dl őszi nektárt,felforraljuk és 1 percig főzzük.Kissé kihűtve a tésztára simítjuk.
6 dl tejszínt 3 cs .habfiálóval (vagy étkezési zselatinnal),1 cs.vaníliás cukorral,zlés szerinti porcukorral kemény habnak verünk.A habot a pudingrétegre kenjük
Téglalap alakú omlós keksz alját likőrrel megkenjük és a habra rakjuk.A tetejére csokimáz kerül.Minden kekszre tejszínhabot és őszibarackot teszünk.
12 órára hűtőbe tesszük,a keksz mentén szeleteljük.
Beküldte: Berci - Datum: 2007-11-14 19:58:06