Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Padlizsan csonak

Magyar sertés étel.

Kategória:
sertés húsok
Ország:
magyar
Főre:
2

groen_arrowHozzávalók

  • padlizsan
  • daralthus
  • petrezselyem
  • 2 db padlizsan
  • 20 dkg daralt hus
  • 1 fej hagyma
  • so
  • bors izles szerint
  • petrezselyem
  • paradicsom a disziteshez
  • reszelt sajt
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A palizsan felbe vagom es kikaparom a belsejet. A kikapart padlizsant forro olajban atsutom.

A belselyet felkockazom es a daralt hussal es hagymaval megpiritom. Amikor jol atsult a hus is keverem hozza a petrezselymet fuszerezem soval borssal izles szerint.

Majd visszatoltom a padlizsan hejaba. Tetejere paradicsom szeleteket teszek es megszorom sajttal. Majd beteszem a sutobe annyi idore, hogy a sajt raolvadjon.

groen_arrowExtra

Beküldte: Totu Erika - Datum: 2008-05-01 16:26:14

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá