Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Babsaláta

Magyar saláta.

Kategória:
saláták
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • bab
  • vöröshagyma
  • borecet
  • 60 dkg bab
  • karikára vágott vöröshagyma
  • 2 dl borecet
  • víz
  • porcukor
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A sós vízben puhára főtt babot finom karikára vágott vöröshagymával együtt a következő ecetes lébe tesszük:

2 dl borecetet, 1 dkg sót, 3 dl vizet és porcukrot jól elkeverünk, s ebbe tesszük a babot a hagymával. Tálaláskor leöntjük olajjal és meghintjük törött borssal.

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2007-12-28 07:20:07

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá