Angol saláta.
A csirkemelleket sós vízben puhára főzzük. Közben megmossuk a salátát.
A majonézhez adjuk a narancs levét, a konyakot, a reszelt tormát, az összetört paradicsomot, a tejszínt. Megsózzuk, borsozzuk és jól összekeverjük, majd lehűtjük.
Ha a csirkemell puha, szedjük le róla a bőrt, a húst fejtsük le a csontról, és vagdossuk apróra. Hagyjuk kihűini.
Szedjük szét a salátaleveleket és tálon szépen helyezzük el.
A csirkehúst halmozzuk rá és öntsük le a majonézzel. A tojásokat főzzük keményre, vágjuk karikákra, szeleteljük fel a paradicsomot és csepegtessük le az ananászt. Ezekkel díszítsük a salátát. Lehűtve tálaljuk.
Beküldte: Tamás - Datum: 2008-05-25 09:09:17