Finom szardíniás saláta recept.
Szardíniás saláta recept elkészítése a rizst megfőzzük, a spárgát megtisztítjuk, kifőzzük, és vékony karikákra vágjuk, közben a zöldpaprikát vékony szeletekre vágjuk, enyhén lesózzuk. Az uborkát feldaraboljuk.
Egy tálba a rizsbe belekeverjük a spárgát, a zöldpaprikát és az uborkát és köré helyezzük a szardíniadarabokat.
A szardínia olaját összekeverjük citromlével, sóval, cukorral, törött borssal, majoránnával és sáfránnyal ízesítjük. Ezt az öntetet a rizses, szarrdíniás salátára öntjük.
Legalább 2-3 órán keresztül érleljük hűtőszekrényben. Tálaláskor vékony uborkaszeletekkel és pirospaprikával díszítnetjük.
Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2010-02-10 09:51:01