Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Almás-karalábés saláta kefírrel

Kefíres alma karalábé saláta.

Kategória:
saláták
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • karalábé
  • alma
  • vöröshagyma
  • 3 karalábé
  • 3 alma
  • 2 tojás
  • 1 kis fej vörös­hagyma
  • 1 csomó petrezselyemzöld
  • 1/2 doboz majonéz
  • 2 dl kefír
  • citromlé
  • majo­ránna
  • feketebors
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Almás-karalábés saláta kefírrel elkészítése a 2 tojást keményre főzünk, majd lehűtjük.

A hagymát és a petrezselymzöldet apróra vágjuk. A karalábét és az almát lereszeljük. Ezeket összekeverjük és egy kis citromlét adunk hozzá.

A kefírt megfűszerezzük sóval, borssal, majoránnával, és ráöntjük az almás karalábéra, majd letakarjuk vékonyra vágott tojáskarikákkal. 1-2 órára a hűtőszekrénybe tesszük.

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsu - Datum: 2009-11-11 09:18:57

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá