Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Görög bifsztek

Görög marhahús étel.

Kategória:
Marha Húsok
Ország:
gorog
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • marhahús
  • zsemle
  • vöröshagyma
  • 50 dkg marhahús
  • 1 tejben megáztatott zsemle
  • 3 kis fej vöröshagyma
  • 1 kisebb ecetes uborka
  • 1 nyers tojás
  • csipetnyi majoránna
  • liszt
  • törött feketebors
  • zsiradék a kisütéshez
  • egy-egy tükörtojás személyenként
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Daráljuk meg a marhahúst, összegyúrjuk a tejben megáztatott, összemorzsolt zsemlével, az apróra vágott vöröshagymával és az apróra vágott ecetes uborkával.

Beleteszünk 1 nyers tojást, sóval, majoránnával és kevés törött borssal ízesítjük.

A keverékből bifsztek vastagságú szeleteket formálunk, megforgatjuk lisztben, és kevés zsíron, hirtelen tűzön szép pirosra sütjük.

Az elkészült hússzeletekre pirított hagymakarikákat vagy egy-egy tükörtojást teszünk.

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2008-02-18 13:26:49

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá