Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Bifsztek pástétom

Angol marhahús étel.

Kategória:
marha húsok
Ország:
angol
Főre:
3

groen_arrowHozzávalók

  • bélszín
  • burgonya
  • tészta
  • 45 dkg bélszín
  • 36 dkg burgonya
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • kevés petrezselyem
  • húsleves vagy víz
  • bors
  • 20 dkg vajas tészta
  • 1 db tojás
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A húst vékony szeletekre vágjuk és egy kis vajban megpároljuk, majd egy tűzálló edényt kirakunk a hússzeletekkel.

Közepére a vastag szeletekre vágott burgonyát tesszük, meghintjük az apróra vagdalt hagymával és petrezselyemmel, sózzuk, borsozzuk és annyi vizet vagy húslevest teszünk rá, hogya húst ellepje.

Az egészet lefedjük vajas tésztával, és a tészta széleit jólodanyomjuk egy kis víz segítségével az edényhez.

A tetejét tojással megkenjük, középen átszúrt tésztadarabkákkal díszítjük, majd újból megkenjük tojássárgájával, és takaréklángon (sütőben) kb. 90 percig sütjük.

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2008-06-03 13:14:42

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá