Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Spanyol tokány

Spanyol marhahúsétel.

Kategória:
marha húsok
Ország:
spanyol
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • marhapacsni
  • fokhagyma
  • gomba
  • 75 dkg marhapacsni
  • 1 húsleveskocka
  • 1/2 dl ketchup
  • 1 gerezd fokhagyma
  • kiskanálnyi mustár
  • 30 dkg vöröshagyma
  • 2 zöldpaprika
  • 15 dkg gomba. só
  • feketebors
  • olaj
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A kockákra vágott marhapacsnit olajon átsütjük. Felöntjük annyi vízzel, hogy éppen csak ellepje.

Beletesszük a húsleveskockát, a ketchupot, a megtisztított fokhagymát, egy csapott kiskanálnyi mustárral, kevés sóval és borssal ízesítjük.

Ha a hús megpuhult beletesszük a cikkekre vágott vöröshagymát és a 2 zöldpaprikát.

Majd beletesszük a megtisztított és cikkekre vágott gombát.

Rövid lével puhítjuk meg. Köretként jó hozzá a sós vízben főtt burgonya.

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2008-04-08 19:23:37

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá