Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Káposztaleves

Magyar leves

Kategória:
levesek
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • káposzta
  • kolbász
  • vöröshagyma
  • 0,5 kg savanyú káposzta
  • 40 dkg kolbász
  • zsír vagy olaj
  • 4 dkg líszt
  • 8 dkg vöröshagyma
  • 2 dl tejföl
  • pirospaprika
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A káposztát kimossuk s feltesszük egy és fél liter vízzel. Puhára főzzük. Barna rántást készítünk, amelybe vöröshagymát, pirospaprikát teszünk, feleresztjük a levessel, s fellforraljuk.

A kolbászt ekkor karikára vágva megfőzzük benne. Tálaláskor tejföllel ízesítjük.

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2009-03-03 12:57:35

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá