Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Bojtárleves

Finom seréshúsos leves recept.

Kategória:
levesek
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • sertéshús
  • tarhonya
  • hagyma
  • 25 dkg sertés apróhús
  • 1 fej hagyma
  • olaj
  • 1 késhegynyi pirospaprika
  • 1 evőkanál liszt
  • 2 evőka­l tarhonya
  • 1 dl tejföl
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Bojtárleves recept elkészítése a hagymát apróra vágjuk és forró olajban megpirítjuk, majd a tűzről levéve megszórjuk pirospaprikával, majd beletesszük a kockára vágott húst, felengedjük egy kis vízzel és pároljuk, amíg el nem kezd puhulni.

Ha elkezd puhulni, megszórjuk 1 evőkanál liszttel, beletesszük a tarkonyát, felöntjük újra vízzel és addig főzzük, amíg a hús és a tarhonya puha nem lesz. A végén 1 tejfölt keverünk el benne.

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2010-05-18 14:48:17

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá