Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Zsirban sült burgonyakarikák

Finom magyar köret.

Kategória:
Köretek
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • burgonya
  • zsír
  • 60 dkg burgonya
  • zsír vagy olaj
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Zsirban sült bugonyakarikákat a következő módon készítjük el. A burgonyát megtisztítjuk és uborkagyalun nagyon vékonyra szeleteljük vagy késsel nagyon vékony szeletekre felvágjuk.

Vízben megmossuk és konyharuhába tekerve felitatjuk a felesleges vizet róla.

Jól felhevített zsírban vagy olajban, állandó keve­réssel, szép aranysárgára sütjük, majd a zsírt szűrőkanálon le­szűrjük s megsózva tálaljuk.

groen_arrowExtra

Beküldte: Évike - Datum: 2009-07-05 19:25:07

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá