Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Tarhonya

Magyar köret.

Kategória:
köretek
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • tarhonya
  • hagyma
  • paprika
  • 24 dkg tarhonya
  • zsír vagy olaj
  • 1/2 liter viz
  • 3 dkg hagyma
  • 1/2 dkg pirospaprika
  • 2 db zöldpaprika
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Egy lefedhető edényben felhevitjük a zsírt, amelyben világossárgára piritjuk a tarhonyát.
Vízzel feleresztve, megsózva összekeverjük és fedő alatt lassan párolva, puhára főzzük. Ügyeljünk a méret szerinti tarhonya- és vízmennyiség betartására, hogy a tarhonya a párolásnál külön szemekben maradjon.
A vízzel feleresztett és lefedett tarhonyát ajánlatos középmeleg sütőben puhára párolni, minden keverés nélkül.

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2007-11-01 17:44:00

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá