Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Pirított Hagymás Burgonya

Magyar köret.

Kategória:
köretek
Ország:
magyar
Főre:
0

groen_arrowHozzávalók

  • burgonya
  • zsír
  • vöröshagyma
  • 1,5 kg burgonya
  • 8 dkg zsír
  • 5 dkg vöröshagyma
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A burgonyát héjában megfőzzük, letisztít juk és káposztareszelőn lereszeljük vagy késsel apróra vágjuk. A finomra vágott hagymát zsírban sárgára pirítjuk, hozzákeverjük a lereszelt burgonyát, megsózzuk és kizsírozott palacsintasütőben vagy serpenyőben pirosra sütjük. Kerek tálra borít juk.

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2007-09-22 15:01:01

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá