Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Párolt Káposzta

Finom könnyű köret.

Kategória:
Köretek
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • káposzta
  • zsír
  • vöröshagyma
  • 1 kg káposzta (fehér- vagy vöröskáposzta)
  • 5 dkg zsír
  • 3 dkg porcukor
  • 6 dkg vöröshagyma
  • 1/2 dl ecet
  • 1 g köménymag
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Párolt káposzta elkészítése a káposztát finom metéltre vágjuk.

A porcukrot a felhevített zsíron világos barnára pirítjuk, hazzáadjuk a vöröshagymát s ezzel együtt még egy kicsit pirítjuk.

Azután feleresztjük az ecettel s beletesszük a káposztát. Fedő alatt pároljuk. Egy kis sóval, kö­ménymaggal és ecettel ízesítjük, s ha puhára pároltuk, tálalhatjuk.

groen_arrowExtra

Beküldte: Judit - Datum: 2009-07-05 19:44:21

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá