Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Bisztrogán

Magyar hús étel.

Kategória:
húsok
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • lilahagyma!
  • lapocka vagy comb
  • tejföl
  • 1 nagy vagy 2 kisebb fej v.hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma, kevés zsiradék
  • 70 dkg lapocka vagy comb
  • 1 pohár tejföl
  • 1 kanál liszt
  • pirosparika őrölt
  • ízvarázs
  • bors
  • bazsalikom ízlés szerint
  • 1 nagy fej lilahagyma!
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Az apróra vágott v.hagymát, fokhagymát üvegesre pirítom, rávetem a vékony csíkokra vágott húst.

Mikor levet enged, befűszerezem, majd felöntöm fél liter vízzel.

Ha a hús megpuhult, a tejölbe belekavarom a lisztet, paprikát, ezzel felrottyantom a ragut.

Köret: bármilyen kifőtt körettészta 1 csomag.

groen_arrowExtra

Beküldte: Kopanyicza Györgyné Heli - Datum: 2008-01-23 11:04:30

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá