Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Angol virslifelfújt

Angol húsétel.

Kategória:
húsok
Ország:
angol
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • virsli
  • vöröshagyma
  • paradicsompüré
  • A virslihez:
  • 7 dkg vaj
  • 7 dkg liszt
  • 3 dl tej
  • 2 tojás
  • 2 pár virsli
  • szerencsendió
  • A mártáshoz:
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 kávéskanál reszelt vöröshagyma
  • 1 kis doboz paradicsompüré
  • törött feketebors
  • 1 babérlevél
  • 5 dkg reszelt sajt
  • 10 dkg vaj
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Lisztből, 5 dkg vajból és a tejből besamelmártást főzünk, ha kihűlt belekeverjük a tojások sárgáját, a fűszereket meg a tojások kemény habbá vert fehérjét.

Egy tűzálló tálat 2 dkg vajjal kikenünk, beleöntjük a felfújt masszát, a tetejét kirakjuk meghámozott karikára vágott virslivel, és rásimítjuk a következő mártást:

az olajban megfuttatjuk a hagymát, beleöntjük a paradicsompürét, meg kétszer annyi vizet és megízesítjük a fűszerekkel.

A tetejére sajtot reszelünk, és rászórjuk a maradék vajdarabkákat. Alsó lángon kb. 15 percig sütjük.

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2008-05-25 08:22:41

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá