Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Tárkonyos Mártás

Finom tárkonyos mártás.

Kategória:
hideg mártások
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • tejszín
  • fehér bor
  • majonéz
  • 3 dl majonéz
  • 1 dl tejszín
  • 1/2 dl fehér bor
  • 2 dkg tárkony
  • 1/2 citrom
  • mustár
  • bors
  • cukor

    Majonéz mártáshoz:
  • 3 dl majonéz
  • 1 dl tejszín
  • citromlé
  • törött bors
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Tárkonyos Mártás elkészítése majonéz mártást készítünk: a majonézhez hozzákeverjük a tejszínt, majd sózzuk, borsozzuk és citromlét keverünk hozzá.

A majonézes mártásba belevágjuk a finomra vágott tárkonyt, hozzákeverjük a mustárt, majd belekeverjük a tejszínt és a fehér bort, sóval, cukorral, törött borssal és citromlével ízesítjük.

Hideg halakhoz és tojásételekhez adjuk.

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2009-09-03 17:08:51

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá