Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Svéd Mártás

Finom svéd mártás.

Kategória:
hideg mártások
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • alma
  • torma
  • fehér bor
  • 20 dkg alma
  • 10 dkg torma
  • 3 dl majonéz mártás
  • 1,5 dl fehér bor
  • cukor
  • 1/2 citrom

    Majonéz mártáshoz:
  • 3 dl majonéz
  • 1 dl tejszín
  • citromlé
  • törött bors
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Svéd Mártás elkészítési módja az almát meghámozzuk és felszeleteljük fehér borban rövid lére lepároljuk, majd áttörjük.

Majonéz mártást készítünk: a majonézhez hozzákeverjük a tejszínt, majd sózzuk, borsozzuk és citromlét keverünk hozzá.

Ha kihűlt, majonéz mártásba tesszük, sóval, cukorral ízesítjük,és végül hozzákeverjük a leforrázott, lehűtött, kicsavart tormát.

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2009-09-03 18:25:27

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá