Remoulade-mártás
Finom könnyű mártás.
- Kategória:
- hideg mártások
- Ország:
- magyar
- Főre:
- 4
Hozzávalók
- tejföl
- tárkonylevél
- uborka
- 2 dl olaj
- 3 tojássárgája
- pici só
- 3 uborka
- egy kis zöld petrezselyem
- 10 tárkonylevél
- 1 dl tejföl
- egy kis citromlé
- pici cukor
- só
- 1-2 dkg kaviár (de ez nem feltétlenül szükséges)
hozzáadás a vásárlólistához >>
Elkészítés
Remoulade-mártás elkészítése 2 dl olajból és 3 tojássárgájából pici sóval jó kemény majonézes mártást keverünk. Apróra vágott, héjától megtisztított uborkát kevés zöldpetrezselyemmel, finomra vágott tárkonylevéllel, 1 dl tejföllel, egy kis citromlével, pici cukorral és sóval elkeverjük.
Extra
Beküldte: Éva - Datum: 2009-08-27 15:15:56
küldje tovább ismeröséhez >>
még nem szavazott >>
Szóljon hozzá