Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Remoulade-mártás

Finom könnyű mártás.

Kategória:
hideg mártások
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • tejföl
  • tárkonylevél
  • uborka
  • 2 dl olaj
  • 3 tojássárgája
  • pici só
  • 3 uborka
  • egy kis zöld petrezselyem
  • 10 tárkonylevél
  • 1 dl tejföl
  • egy kis citromlé
  • pici cukor
  • 1-2 dkg kaviár (de ez nem feltétlenül szükséges)
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Remoulade-mártás elkészítése 2 dl olajból és 3 tojássárgájából pici sóval jó kemény majonézes mártást keverünk. Apróra vágott, héjától megtisztított uborkát kevés zöldpetrezselyemmel, finomra vágott tárkonylevéllel, 1 dl tejföllel, egy kis citromlével, pici cukorral és sóval elkeverjük.

groen_arrowExtra

Beküldte: Éva - Datum: 2009-08-27 15:15:56

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá