Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Halas tál

Finom halastál recept.

Kategória:
Halételek
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • pisztráng
  • koriandermag
  • tonhal
  • 40 dkg tonhal
  • 1 füstölt pisztráng vagy füstölthal-konzerv
  • 1 zsemle
  • 1 dl tej
  • 10 dkg vaj
  • koriandermag
  • 3 tojás
  • 1 dl tejföl
  • feketebors
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Halas tál elkészítési módja a tonhalat egy pár csepp citromlével megöntözzük, majd ledaráljuk. Hozzákeverjük az egész tojásokat, a tejfölt, a tejben áztatott kinyomkott zsemlét, sóval, törött borssal, egy kevés összezúzott koriandermaggal ízesítjük.

Kivajazunk egy tűzálló tálat, beletesszük a keverék felét. Ráhelyezzük a füstölt pisztrángot, és betakarjuk a halkeverék másik felével.

Előmelegített sütőben lassú tűzön jól átsütjük. Burgonyaköretet adunk hozzá, a hal tetejét meglocsoljuk ízlés szerint fűszerezett olvasztott vajjal.

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2009-09-25 14:48:52

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá