Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Tengeri hal görögösen

Görög hal étel.

Kategória:
halételek
Ország:
gorog
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • hal
  • vöröshagyma
  • bor
  • 1,5 kg fehér húsú tengeri hal
  • 2 közepes fej vöröshagyma
  • 4 paradicsom
  • 1 dl fehér bor
  • 1 dl olívaolaj
  • 1 csomó petrezselyemzöld
  • feketebors
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



0,5 dl olaj és 4 evőkanál víz keverékében puhára főzzük a vöröshagymát.

Beletesszük a megtisztított szeletekre vágott vagy egészben hagyott halat, meglocsoljuk borral, a maradék olajjal, megsózzuk, megborsozzuk, és közepes lángon 40 percig pároljuk.

Amennyiben szeretnénk akkor 5 perccel a párolási idő befejezése előtt tehetünk mellé néhány szem olajbogyót.

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2008-02-22 19:12:10

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá