Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Boros halragu

Finom halragu recept.

Kategória:
Halételek
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • tonhal
  • gomba
  • fehérbor
  • 1/2 kg tonhal
  • 20 dkg gomba (sampinyon vagy róka)
  • 2 dlnfehérbor
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • citromlé
  • 1 evőkanál olaj
  • pirospaprika
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Boros halragu elkészítése a tonhalszeleteket megmossuk, megsózzuk, pirospaprikát szórunk rá, citromlével ízesítjük és kb. 1 óra hosszat állni hagyjuk.

Közben a hagymát apróra vágjuk, forró olajban megpirítjuk. Rátesszük a halat és felöntjük a borral. A gombát megtisztítjuk, felszeketeljük és a félig kész halhoz adjuk.

Kb. 20 percig hagyjuk a tűzön, majd megborsozzuk. Sós vízben főtt burgonyát vagy párolt rizst adunk hozzá.

groen_arrowExtra

Beküldte: Tibi - Datum: 2009-09-18 17:18:55

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá