Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Cukorborsó Főzelék

Finom tavaszi főzelék.

Kategória:
főzelékek
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • zöldborsó
  • cukor
  • zöldpetrezselyem
  • 2,50 kg hüvelyes vagy 75 dkg fejtett zöldborsó
  • 4 dkg zsír
  • 6 dkg liszt
  • 1,5 dkg só
  • 3 dkg cukor
  • kevés zöldpetrezselyem
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Cukorborsó főzelék elkészítése vizet felteszünk forrni, teszünk bele sót, cukrot és ebben megfőzzük a megtisztított és megmosott borsót. Világos rántást készítünk, hozzáadjuk a finomra vágott zöldpetrezselymet, a borsólével felengedjük és simára keverjük. A puhára főtt zöldborsóra öntjük és jól felforraljuk. Vigyázzunk, hogy a léből csak a szükséges mennyiséget vegyük.

groen_arrowExtra

Beküldte: Kata - Datum: 2009-09-10 08:31:59

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá