Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Csibefalatok

Magyar csirkés étel.

Kategória:
csirke húsok
Ország:
magyar
Főre:
1

groen_arrowHozzávalók

  • Csirkecombok
  • Vegeta
  • 4-5 csirkecomb
  • Őrölt bors
  • Vegeta
  • Őrölt Pirospaprika, Őrölt Bazsalikom
  • Őrölt Petrezselyem
  • Étolaj
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A csikecombokat csontozzukki és szedjük le a hájat.

Majdez után a kissebb darabokat tegyük bele forró olajba.

Várjunk kb.5-10 percet míg átsül. Ezt csak kóstolóval tudhatjuk meg. Miközben sül tegyünk 2-3 csipetnyi sót, estleg tetszés szerint borsot, 1-2 csipet vegetát majd -12 csipet bazsalikomot és petrezsemlymet. Na meg persze az őrölt paprikát. Várjuk megmég megsül.

A serpenyő alján lerakódott/legégettfűszert tegyek/öntsük rá a már tálra kirakott ételhez. Körültehetjzuk salátával és eletleg vörösborral.

Jó étvágyat!

groen_arrowExtra

Beküldte: Wezon - Datum: 2008-04-10 09:25:07

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá