Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Bárányborda olaszosan

Finom olaszos bárányborda recept.

Kategória:
bárány húsok
Ország:
olasz
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • bárányborda
  • vajburgonya
  • karfiol
  • Személyenként 2 db bárányborda (vagy karajszelet)
  • liszt
  • tojás
  • reszelt sajt
  • zsemlemorzsa
  • 60 dkg karfiol
  • 10 dkg vajburgonya
  • olaj
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Bárányborda olaszosan recept elkészítése a báránybordákat kiverjük. Megforgatjuk lisztbe, tojásba és zsemlemorzsával kevert reszelt sajtba. Olajat forróra hevítjük és ebben kisütjük a bárányborda szeleteket.

A karfiolt rózsáira szedjük és sós vízben kifőzzük, amint elkészült leszűrjük és olvasztott vajjal és reszelt sajttal elkeverjük.

Vajburgonyát is elkészítjük hozzá.

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2010-02-24 14:45:23

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá