Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Kasztíliai forralt bárány

Spanyol bárányhús étel.

Kategória:
bárány húsok
Ország:
spanyol
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • bárányhús
  • kelbimbó
  • hagyma
  • 50 dkg bárányhús
  • 1 szál póréhagyma
  • 25 dkg kelbimbó
  • 25 dkg hagyma
  • 3 paradicsom
  • 50 dkg gomba
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 pohár vörös bor
  • törött feketebors
  • 50 dkg burgonya
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A hagymát üvegesre fonnyasztjuk olajon majd hozzáadjuk a karikákra vágott póréhagymát meg a paradicsomot.

Beletesszük a felszeletelt és kivert húst, megfűszerezzük, a borral felengedjük, és félpuhára pároljuk.

Ezután belerakjuk a kelbimbót, ha már az is megpuhult a gombát egészben, és még 5 percig hagyjuk a tűzön. Sós vízben főtt burgonya illik hozzá.

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2008-04-08 23:34:22

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá