Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Angol ürügerinc

Angol ürühús étel.

Kategória:
bárány húsok
Ország:
angol
Főre:
3

groen_arrowHozzávalók

  • ürügerinc
  • mustár
  • feketebors
  • 1 kg ürügerinc
  • feketebors
  • zsír vagy olaj
  • mustár
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Az ürügerinc vastag gerinccsontját vágjuk le, sózzuk meg, borsozzuk be, s kenjük be vékonvan a belsejét mustárral.

Kössük jól össze, és hagyjuk két órán át állni.

Ezután forró zsírba tegyük, sasütőben többszöri öntözéssel háromnegyed órát süssük.

Vizet nem szabad hozzáönteni. Mikor kivesszük, langyos helyen egy fél órát hagyjuk pihenni, majd vágjuk szeletekre, és vajban párolt zöldbabot adjunk hozzá.

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2008-05-28 13:24:21

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá