Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Tárkonyos Bárány

Bárány recept tárkonnyal.

Kategória:
bárány húsok
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • bárány eleje
  • tojás
  • tárkony
  • 1 kg bárány eleje
  • 2 tojás
  • 1 1/2 dl tejföl
  • fű­szer
  • liszt
  • tárkony
  • pici ecet
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Tárkonyos bárány elkészítési módja: A bárány elejét kis sóval 2 liter vízzel, néhány szál tárkonnyal puhára főzzük.

Közben ha a hús már megpuhult egy kis tálba teszünk két kanál lisztet, 1 dl tejfölt, 3-4 kanál ecetet és annyi vizet, hogy híg habarék legyen, jól elkeverjük, hogy ne legyen csomós és a tárkonyos lébe folytonos kavarás mellett beleeresztjük. Így öt percig főzzük.

A tojássárgáját 2 kanál tejföllel a tálban jól elhabarjuk Ezután a levet átszűrjük folytonos kavarás közben a tojásos tejfölre, a húst belerakjuk és tálaljuk.

groen_arrowExtra

Beküldte: Évi - Datum: 2009-07-25 12:43:06

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá