Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Vásárlólista

Spenótos camelloni

  • tehéntúró
  • paraj
  • tojás

  • A tésztához:
  • 20 dkg liszt
  • 2 tojás

    A tölte­lékhez:
  • 50 dkg friss paraj
  • 25 dkg tehén­túró
  • 10 dkg vaj
  • 2 dl tejföl
  • 2 gerezd fok­hagyma vagy fokhagymapor
  • törött fe­ketebors

    Az olasz paradicsommártáshoz:
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 kis doboz paradicsom­püré
  • 1 evőkanál nagyon finomra vágott vagy reszelt vöröshagyma
  • törött feketebors
  • 1 mokkáskanálnyi őrölt rozmaring
Eltávolitůas hozzávalók