A vajat és a cukrot habosra keverjük, a tojŕsokat egyenkét hozzŕ keverjük, a sütöport és a mogyorot elkavarjuk és a tojŕsos masszŕhoz keverjük.
A 26cm es tortaformŕt kikenjük és a tésztŕt bele öntjük.
Elömelegitett sütöben 175 fokon kb 25-30 percig sütjük.
Ki hütjük a lapot, 8db Rocher golyot villŕval egy tŕlban összetörünk. 400g tejszint kemény habbŕ verünk, hozzŕadjuk a habfixet és az összetört Rocher golyot. A tortŕra kenjük és 30 percig a hidegre tesszük.
200g tejszint a vanilia cukorral kemény habbŕ verjük és a nyomozsŕkba töltjük. Ezzel diszitjük ki a tortŕt. Rozsŕkat nyomkodunk rŕ és a közepébe szurunk egy-egy Ferrero-Rocher golyot.
Beküldte: Koczka Mariann - Datum: 2008-03-11 20:31:02