Magyar tojás étel.
A szalonnát kis kockára vágjuk, üvegesre pirítjuk, hozzátesszük az apróra vágott hagymát, megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a vékony karikára vágott debrecenit, kissé megpirítjuk benne, majd hozzátesszük a kis darabokra vágott zöldpaprikát, amellyel néhány percig együtt pároljuk, végül hozzátesszük a kis kockára vágott paradicsomot, megsózzuk, meghintjük pirospaprikával és gyors tűzön rövid lére pároljuk.
A tojáslepényt megsütjük, a töltelékkel megtöltjük, összecsavarjuk és ügyesen tálra borítjuk.
A tetejét paprikás zsírral, ecsettel megszínesítjük.
Ha ízlett az Omlett Debreceni Módon kóstolja meg a finom
Omlettet Magyarosan is!
Beküldte: Tamás - Datum: 2007-12-28 12:14:59