Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Schönbrunni felfújt

Schönbrunni felfújt recept.

Kategória:
tojás ételek
Ország:
osztrak
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • karfiol
  • zöldborsó
  • sonka
  • 40 dkg karfiol
  • 40 dkg zöldborsó
  • 25 dkg gomba
  • 5 tojás
  • 2 dl tejföl
  • 10 dkg liszt
  • 10 dkg sonka
  • 4 evőkanál reszelt sajt
  • 13 dkg vaj
  • csipetnyi feketebors
  • 1 kávéskanál só
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Schönbrunni felfújt recept a karfiolt rózsáira szedjük és megfőzzük. A borsót is megfőzzük. A gombát apróra vágjuk és megpároljuk vajon. 10 dkg vajat habosra keverünk, majd egyenként belekeverjük a tojássárgákat. a tejfölt. sót. Borsot, lisztet és 1 evőkanál reszelt sajtot. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük és hozzákeverjük a fenti keverékhez.

Kivajazunk egy tepsit, amelybe beleöntjük a tojásos keverék felét. Ezután rászórjuk a karfiolt zöldborsót az apróra vágott sonka és a gomba felét. Majd a tojásos keverék második felét. Erre szórjuk a megmaradt karfiolt a zöldborsót, a gombát és a sonkát. Megszórjuk a tetejét reszelt sajttal és 1 evőkanál olvasztott vajjal.

Előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 40 percig sütjük, amíg a teteje aranybarna nem lesz.

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsu - Datum: 2010-03-17 14:55:05

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá