Schönbrunni felfújt recept.
Schönbrunni felfújt recept a karfiolt rózsáira szedjük és megfőzzük. A borsót is megfőzzük. A gombát apróra vágjuk és megpároljuk vajon. 10 dkg vajat habosra keverünk, majd egyenként belekeverjük a tojássárgákat. a tejfölt. sót. Borsot, lisztet és 1 evőkanál reszelt sajtot. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük és hozzákeverjük a fenti keverékhez.
Kivajazunk egy tepsit, amelybe beleöntjük a tojásos keverék felét. Ezután rászórjuk a karfiolt zöldborsót az apróra vágott sonka és a gomba felét. Majd a tojásos keverék második felét. Erre szórjuk a megmaradt karfiolt a zöldborsót, a gombát és a sonkát. Megszórjuk a tetejét reszelt sajttal és 1 evőkanál olvasztott vajjal.
Előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 40 percig sütjük, amíg a teteje aranybarna nem lesz.
Beküldte: Zsu - Datum: 2010-03-17 14:55:05