Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Olasz Parajgombóc

Olasz tésztás étel.

Kategória:
tészták
Ország:
olasz
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • paraj
  • sajt
  • liszt
  • 50 dkg paraj (mirelit)
  • 20 dkg sajt
  • 1 tojás
  • szerecsendió
  • vaj
  • 30 dkg liszt
  • feketebors
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A parajt olvasszuk fel. Tegyük szitára, és nyomkodjuk ki a levét.

Adjuk hozzá a sajt háromnegyed részét, a tojást, és nagyon jól keverjük össze, majd öntsünk hozzá lisztet fűszereket és jól dolgozzuk el. A tésztából formáljunk kis gombócokat és lobogó vízben főzzük ki.

Ha elkészült, feljön a víz tetejére. Szűrőkanállal vegyük ki, és csepegtessük le.

Tegyük mély tálba, locsoljuk meg olvasztott vajjal, szórjuk rá a maradék sajtot.

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2008-01-29 12:47:19

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá