Angol szárnyas étel.
A pulykát megtisztítjuk, megmossuk, combjaiból az inakat kivesszük.
A margarint felolvasztjuk, hozzáadunk olajat, és a pulykát melyet besóztunk, minden oldalán megpirítjuk.
Ekkor felengedjük a húslével, és előmelegített sütőben pároljuk kb. két óra hosszat.
A padlizsánokat megtisztítjuk, és kis kockákra vágjuk. Besózzuk, kicsit állni hagyjuk, olajat forrósítunk, melyben a megtisztított és megmosott felszeletelt gombákat megpároljuk.
Sóval, borssal ízesítjük. Hozzáadjuk a padlizsánt, megszórjuk pirospaprikával és tovább pároljuk.
Mielőtt elkészül. beletesszük a meghámozott és felszeletelt paradicsomokat.
Ha a pulyka elkészült kivesszük a sütőből, és állni hagyjuk.
Ekkor felszeleteljük, körberakjuk a gombás padlizsános raguval, és tálaljuk.
Beküldte: Tamás - Datum: 2008-05-28 12:59:18