Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Angol languedoc pulyka

Angol szárnyas étel.

Kategória:
szárnyas ételek
Ország:
angol
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • bébipulyka
  • padlizsán
  • paradicsom
  • 1 bébipulyka
  • csipetnyi feketebors
  • 10 dkg margarin
  • 2,5 dl húslé
  • 2 közepes padlizsán
  • 8 kis paradicsom
  • 50 dkg gomba
  • kevés fehérbors
  • 1 csomó petrezselyem
  • 1 kávéskanál pirospaprika
  • olaj a sütéshez
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A pulykát megtisztítjuk, megmossuk, combjaiból az inakat kivesszük.

A margarint felolvasztjuk, hozzáadunk olajat, és a pulykát melyet besóztunk, minden oldalán megpirítjuk.

Ekkor felengedjük a húslével, és előmelegített sütőben pároljuk kb. két óra hosszat.

A padlizsánokat megtisztítjuk, és kis kockákra vágjuk. Besózzuk, kicsit állni hagyjuk, olajat forrósítunk, melyben a megtisztított és megmosott felszeletelt gombákat megpároljuk.

Sóval, borssal ízesítjük. Hozzáadjuk a padlizsánt, megszórjuk pirospaprikával és tovább pároljuk.

Mielőtt elkészül. beletesszük a meghámozott és felszeletelt paradicsomokat.

Ha a pulyka elkészült kivesszük a sütőből, és állni hagyjuk.

Ekkor felszeleteljük, körberakjuk a gombás padlizsános raguval, és tálaljuk.

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2008-05-28 12:59:18

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá