Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Vagdalt libamell

Ízletes libamell recept.

Kategória:
szárnyas ételek
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • libamell
  • majoranna
  • zsemle
  • 60 dkg nyúzott libamell
  • 2 db szikkadt zsemle
  • 2 tojás
  • 6 dkg zsír
  • 5 dkg hagyma
  • 2 gerezd fok­hagyma
  • 3 g törött bors
  • 1 g majoranna
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Vagdalt libamell elkészítési módja a libamellet lefejtjük a mellcsontról, összevágjuk nagyobb darabokra és a beáztatott és kicsavart zsemlékkel kétszer átdaráljuk.

Zsírban világosra pirítjuk a finomra vágott hagymát és összezúzott fokhagymát. Miután megpirult hozzátesszük a húshoz és hozzáadjuk a felütött két tojást, a borsot, a majorannát, sózzuk és jól összekeverjük az egészet.

A mel1csontot feldaraboljuk, a vagdalt húst mell formára alakítva a csontokra ráhelyezve, zsírozott tepsiben, forró sütőben megsütjük.

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsófi - Datum: 2009-08-13 18:23:23

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá