Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Libapörkölt

Finom libapörkölt.

Kategória:
szárnyas ételek
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • libahús
  • zöldpaprika
  • paradicsom
  • 80 dkg libahús
  • 6 dkg zsír
  • 6 dkg vörös­hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 dkg paprika
  • 10 dkg zöld­paprika
  • 5 dkg paradicsom
  • vagy 10 dkg lecsó­konzerv
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Libapörkölt elkészítési módja a megtisztított libahúst 3-4 dekás darabokra vágjuk, lehetőleg csontszilánkmentesen.

Zsírban a finomra vágott hagymát és a foghagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, majd ebbe tesszük bele a libahúst, megsózzuk, és egész kevés vízzel puhára pároljuk fedő alatt. A zöldpaprikát megtisztítjuk magházától, a paradicsomot negyedekre vágjuk és ezt is a pörköltbe tesszük.

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsófi - Datum: 2009-08-13 18:31:45

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá