Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Jérce Croquette

Finom ízletes jércehús recept.

Kategória:
szárnyas ételek
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • jércehús
  • tej
  • zsemlemorzsa
  • 20 dkg főtt vagy sült jércehús
  • 4 dkg vaj
  • 4 dkg liszt
  • 1 1/2 dl tej
  • 2 tojás
  • 2 g törött bors
  • 8 dkg zsemlemorzsa
  • 10 dkg zsír
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Jérce Croquette elkészítése a főtt vagy sült jérce húsát teljesen lefejtjük csontjáról és kihűtjük, ledaráljuk.

Besamelt készítünk, felengedéséhez saját főzőlevét és tejet vegyesen használunk. A besamelhez keverjük a vagdalékot, a tojássárgáját, ízesítjük és így együtt péppé hevítjük.

Ha kihűlt lisztezett deszkán henger alakúra sodorjuk, 8 egyenlő rudat formálunk belőle, panírozzuk és bő, forró zsírban kisütjük.

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2009-08-20 11:29:56

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá