Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Gesztenyével Töltött Pulyka Olaszosan

Ízletes pulykás recept gesztenyével.

Kategória:
szárnyas ételek
Ország:
olasz
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • pulyka
  • sertéshús
  • gesztenye
  • 1 pulyka
  • 60-80 dkg darált sertéshús
  • 2 tojás
  • bors
  • 60 dkg gesztenye
  • 12 dkg zsír
  • 15-20 dkg sza­lonna
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Gesztenyével Töltött Pulyka Olaszosan recept elkészítése kiszedjük a pulyka mell- és belső csontjait, csak a combcsontok maradnak benne.

Töltelék elkészítése: A sertéshúst összekeverjük tojással. sóval, borssal és a félig sütött és héjától megtisztított gesztenyékkel.

Ezzel a keverékkel megtöltjük a pulyka hasüregét és aztán bevarrjuk az üreg nyílását. Tepsibe tesszük, megsózzuk, szalonna szeletekkel beborítjuk és spárgával rákötjük. Forró zsírral leöntjük és két órán keresztül lassan átsütjük, közben szaft zsíros levével öntözzük, hogy a pulyka megpuhuljon.

groen_arrowExtra

Beküldte: Viki - Datum: 2009-08-13 19:02:25

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá