Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Spanyol vagdalt hús

Spanyol sertéshús étel.

Kategória:
sertés húsok
Ország:
spanyol
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • sertéshús
  • vöröshagyma
  • paradicsommártás
  • 60 dkg darált sertéshús
  • 2 zsemle
  • 2 tojás
  • tej a zsemlék áztatásához
  • 4 fej vöröshagyma
  • kevés liszt
  • zsemlemorzsa
  • olaj
  • feketebors
  • paradicsommártás
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A húsból vagdalthús-masszát készítünk.

(A darált húst összedolgozzuk az egyik megreszelt hagymával, sóval, borssal és az előzőleg tejben megáztatott kifacsart majd összenyomkodott zsemlével.)

A húspogácsákat zsemlemorzsával bevonjuk, és bő, forró olajban ropogós pirosra sütjük, majd az egészet leöntjük a paradicsommártással.

A tetejét bőven megszórhatjuk lisztbe mártott és bő forró olajban aranybarnára sütött ropogós hagymakarikákkal.

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2008-04-08 19:35:02

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá