Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Sertéspörkölt

Magyar húsok.

Kategória:
sertés húsok
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • sertéslapocka
  • zsír
  • vöröshagyma
  • 1 kg sertéslapocka
  • 10 dkg zsír
  • 25 dkg vöröshagyma
  • 1 evőkanál paradicsompüré
  • pirospaprika
  • köménymag
  • 1 gerezd fokhagyma.
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A finomra vágott hagymát zsírban megpirítjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, kevés vízzel felöntjük, majd hozzátesszük a paradicsompürét, a köménymaggal finomra összevágott fokhagymát, a kockára vágott húst, megsózzuk és fedővel letakarva puhára pároljuk.

Időnként megnézzük, ha levét elfőtte, kevés vizet öntünk hozzá. Tarhonyát, galuskát, rizst vagy sós burgonyát adunk hozzá.

Ha ízlett a sertéspörkölt kóstolja meg a finom sertés paprikást is!

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2007-10-11 10:02:41

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá