Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Sertés Paprikás

Magyar sertés étel.

Kategória:
sertés húsok
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • sertéslapocka
  • vöröshagyma
  • zöldpaprika
  • 60-80 dkg sertéslapocka
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 1/2 evőkanálnyi pirospaprika
  • 4-5 zöldpaprika
  • olaj vagy zsir
  • 2 dl tejföl
  • 3 dkg liszt.
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Az olajon megpirítjuk a reszelt vöröshagymát, elkeverjük benne a pirospaprikát és azután beletesszük a kockára vágott húst.

Lepörköljük, megsózzuk, majd 2 dl vízzel feleresztjük. Fedő alatt pároljuk.

Ha a hús puhulni kezd, belekeverjük a 2 dl tejfölt a 3 dkg liszttel elkeverve, s azzal puhára pároljuk.

Vajasgaluskával vagy burgonyával tálaljuk.

Ha ízlett a sertés paprikás kóstolja meg a finom töltött paprikát is!

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2007-12-12 10:10:54

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá