Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Káposztasaláta

Magyar Saláta.

Kategória:
saláták
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • káposzta
  • ecet
  • Finom metéltre vágott káposzta (fehér vagy vörös)
  • 2 dl ecet
  • 3 dkg cukor
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A finom metéltre vágott káposztát (fehéret vagy vöröset) sós vízzel leforrázzuk, majd leszűrjük és hideg ecetes vízben sóvaL cukorral és köménymaggal ízesítjük. Ízlés szerint finomra vágott hagymát is tehetünk bele.

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2007-11-01 17:53:36

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá